10 Nisan 2010

Yaz Geldi




Havalar artık sıcacık, gözlük takmaya bile başladım. Haliyle artık biraz daha hareketli şarkılar dinlemeli. Farkettim ki güncel arşivim, son keşfettiklerim çoğunlukla mıymıy/bunlaım şarkılar ki çok şaşırtıcı bir durum değil tabii ki bu. Bu sebepten hem havalara uygun şeyler dinleyelim, hem de son çıkan albümlerden haberdar olayım diye birazdan, hiç üşenmeden wiki kaynağıan başvurup 2010 albümlerine dalıyorum. Amaç işe yarar en az 10 albüm / 30 şarkı bulmak, rastgele bana.

Yumurta - Kapı

Eskiler ne derler bilir misiniz ? (sdfsfdlölsdşfölşdsfölşsdf) Yumurta kapıya dayanmadan bitir şu işi ya da bunun gibi bir şey. Utanmadan başvurduğum Erasmus'un ingilizce yeterlilki sınavına 5 gün kaldı ve ben daha bugün çalışmaya başlayacağım, hatta çok çalışacakmışım gibi bir de taşşaklı bir kitap aldım. Not ortalamam o kadar düşük ki sınavdan 85-90 alırsam anca kabul edilmek için şansım olacak.Hatta moron gibi 3. sınıfta başvurduğum için kabul edililirsem okulum muhtemelen yarım dönem uzayacak ki nasıl osla kabul edilmeyeceğim diyerek şimdilik bunu önemsemiyorum. Buaradan 1. ve 2. sınıflara sesleniyorum ! Siz siz olun, Erasmus başvurularınızı, not ortalamanızın tavana vurduğu ilk 2 yılınızda yapın, benim düştüğüm moronluğa siz de düşmeyin. (Çok feci toplumsal mesaj veririm.)

Kazanan Yalnızdır'a Doğru

Yaklaşık 3 haftadır okuyorum, hala bitmedi. Gerçi şu sıralar kendimi avutmak için bahanelerim var. Yok sınavlardı, yok stajdı, yok havalar güzel vs. vs. Ama yakında bitecek kitap. Hatta üşenmezsem biter bitmez yazarım buraya ki içinde üzerini çizdiğim oldukça fazla söz var. Konusu da orjinal, karakterleri de. Sevdim yani, bakalım sonu da bana kendini sevdirebilecek mi

Muz Sesleri




Ben okuduğum kitaplar bittikeç buraya yazıyordum değil mi ? Unutmuşum bunu, Muz Sesleri biteli yıllar oldu, o yüzden unuttuğum içni detayları yazamayacağım ama kitabın hiç sıkıcı olmadığını, çok önemli mesajlar verdiğini ve "yabancıroman" tadında olduğunu söyleyebilirim. Her zamanki gibi sonunu beğenmedim, ama kesinlikle benden kaynaklanıyordur ki filmlerin, dizilerin, kitapların sonları genellikle beni tatmin etmez.


*** Dippest note: Kitabı bizim okulun ordaki "Yer Shop"tan gayet korsan ve 5 TL'ye aldığım için orjinalinden haberim yoktu, geçen bizim okulda birinde gördüm, gayet hoşmuş, kabartmalı falan, kıskandım. ***

Hukuking

Yıllardır alttan alttan aldığım Hukuk dersimin vizesi o kadar iyi geçti ki, sınavdan sonra "hay a.q 90 alıyorum =/" dedim. Hem çalışınca hem de sorular kolay olunca bu okul çok şirin, tasasız bir yere dönüşüyormuş be.

Twilight Okuyan Erkeğe İbne Damgası Vurmak




Dün otobüste sınava doğru giderken, tam da Bubbly'deki "what am i gonan say when you make me feel this way ? I just mmm" kısmını dinleyip mest olmuşken ne göreyim ! Otobüse elinde tıvaylayt kitabı olan bir çocuk bindi. Artık çok mu seviyor o vampirli şeyi ya da "kızlar bu kitabın hastası, elimde bu kitapal görüneyim de belki bir şeyler düşer" mantığıyla mı hareket ediyor bilinmez ama benden ibne damgasını yedi, üstüne üstlük geldi bir de karşıma oturdu moron.

*** Dippest note: Kitabın kapağında neden elma var ? ***

7 Nisan 2010

Moronizm

""" o tarihte italyada comoda olacağım malesefffffff. keşke gelebilseymişimmişim. ama sevgilimin habersiz ayarladığı ve göl kenarında geçireceğimizi öğrendiğim bu romantik tatili iptal etmem mümkün deyil. o yüzden iyi eğlenceler herkese. kimse yazmamış diye, event panolarında olması gerek bir shout diye shoutladım bunu. ve evet canım sıkkın. """

Noktasına dokunmadan yazdım. Yukarıdaki yazı bir lastFm üyesine ait, ismini de yazacağım rencide de olsun, ama önce niye yazmış, nereye yazmış, kafası mı yiyimiş sorularına cevap bulalım.

Bu mesaj lastFm'deki Sakin'in konser sayfasına yazılmış, kahramanımız bu çok istediği konsere gidemiyormuş ve sebebini bizlerle paylaşmak istemiş. Çok iyi niyetle dostumuz konser sayfası boş durmasın diye yazmış, yani sakın ola ki başka amaçlar aramayın, fesatlık yapmayın ! Ayrıca bu canlı ğ yerine y kullanangillerden.

Allah'ım ! Sen Sakin'i böylelerinden uzak tut !

İşte o insan: http://www.last.fm/user/rashuem

6 Nisan 2010

Sen ve Ben

Bize dair söylenecek tek söz belli: Sen ve Ben ikimiz, kabul et en dipteyiz

4 Nisan 2010

Bu Güzel Pazar Gününde... [2]

F1'i 12de başlıyor sanıp halbusi 11'de başladığını öğrenip startı kaçırsam da (bu güzel pazar gününde), ardından önümdeki not yığınına dönüp monetarynin 11 mart haftasındaki konuları bitirmeye çalısşam da (bu güzel pazar gününde), çalışacak 2 haftalık konumun kaldığını farkedip two and a half men'in inmesi sonucu mutfaktan abur cubur almaya gitsem de (bu güzel pazar gününde), evde hiç 3ü bir arada kalmadığını öğrenip ezik gibi 2si bir aradaya şeker atsam da (bu güzel pazar gününde) tekil hayatımdan son derece memnunum be.

Bu Güzel Pazar Gününde...

One Love'daki performansının şarkı aralarında bu deyimi sıkça kullanmıştı Yasemin Mori, o günden beri dilimde. Peki bu güzel pazar gününde benim planım nedir ? 12'de Malezya Gp başlayacak, son 10'da 2şer Ferrari ve McLaren'in olduğunu düşünrsek zevkli bir yarış olacak. Yarış başlyana kadar, önümüzdeki 1 saat dün yarım bıraktığım monetary vizeme çalışmaya devam edeyim diyorum, daha akşam turkish foreign policy zımbırtısı var, cimriliğim tuttuğu için kitabını almamıştım, notlarla bakalım nereye kadar ilerleyebileceğim.

Önümüzdeki 1 saat pcde FM açık, arka fonda David Helfgott piyanoyla sevişirken ben de monetary vizeme odaklanmaya çalışacağım, bu güzel pazar günü bana kızmasın, 2 hafta sorna görüşelim, telafi ederim bu eylemlerimi.