1 Temmuz 2010

Zaytung

Ben bu harika yeri çok geç tanıdım. Yine de zararın neresinden dönerseniz kardır mottosuyla sıkı sıkıya sarıldım bu siteye ! Beni bilenler bilir, çok gülerim, çok ama. Hatta bazen, ciddi bi' şeyler söylerken insanlar dalga geçtiğimi zannederler. İşte Zaytung tam benlik, sadece "dalga" her şeyle ama her şeyle. Çok şeyler buldum bu sitede beni anlatan, çok sevdim sizi yoldaşlar. Genelde uzun yazılmış haberleri daha komik oluyor, buraya sığmaz onlar o yüzden kısalardan bir kaç hisse sunayım hemen:

"Sınırları dahilinde Kardeşler Pide Salonu bulunmayan yerleşim birimlerine devlet yardımı geliyor..."

"Ramazan Davulcuları Derneği: ''Vuvuzeladan sonra daha 'sempatik' göründüğümüzün farkındayız..." "

"Manchester United'ın yeni teknik direktörü, kendisini 28 yıllığına "Kırmızı Şeytanlar"a bağlayan sözleşmeye imza attı. "

"Liechtenstein'ın EURO 2020 için başvurusuna kırmadan nasıl cevap verileceği UEFA'nın kafasını kurcalıyor... "

www.zaytung.com | çok sevin \o/

Emekli Hayatı

Tamam kabul, normalde de çok sosyal biri değilimdir, ama hiç böylesi olmamıştı. Bugün üst üste evde "durduğum" 5. günüm. Yakında komşu ablalarla münasebetim başlayacak diye tırsıyorum. Şunu anladım ki evde oturmayı sevmek için evde oturmayı özlemek gerekiyormuş, yoksa pek sıkıcı olabiliyor. Neyse ki Wimbledon var o/ Off iyi hatırlattım kendime hemen bir wimbledon kritiği yapayım.