21 Nisan 2010

Bu Gidiş Nereye Jack ?



Jack is back dedik, ilk sezonlardaki ruhu yakaladık dedik, oley dedik ama son bölümde neler yaptın sen öyle Doktor ? Nedir bu kadercilik ? Yoksa "aday" olma hırsı mı ağır bastı ha ? Koltuk sevdası değil mi itiraf et. Gerçi henüz bilmiyoruz doğru mu yaptın yanlış mı ama şunun şurasıdna öğrenmeye 6,5 gün kaldı.

Bu bölümün bomba sözü, Locke: "Endişelenme Jack, artık benimlesin." olsun.


Dippest note: Benjamin'siz bölümler pek yavan, nerede o eski sezonlardaki çakal Ben !

Pep




Barça'nın genç hocası Inter maçı öncesi yine ortalığı kırıp geçirmiş. Efsane isimli yanardağım bıraktığı küller yüzünden kilitlenen hava trafiği nedeniyle Barcelona'dan Milanoya 1000 km'lik bir kara yolculuğu sonucu gelen Barça takımının hocasına bu olay sorulduğunda:

"Inter'e CSKA Moskova'yı elediği için teşekkür ediyoruz, yoksa Moskova'ya gidemeyip hükmen yenik sayılırdık !" gibi herkesi kırıp geçiren bir yanıt vermiş.

Ayrıca hafta içi bazı Real Madridlilerin Inter'i destekledikelri yönündeki açıklamalara da üstü kapalı bir şekilde "1000 km'lik kara yoluyla şampiyonlar liginde yarı final oynamak, maçları evde televizyondan seyretmekten iyidir !" şeklinde eleştirmiş.


Dippest note: Bu maç yerine "Papatyam" dizisini veren Star TV'ye de küfürlerimi iletiyorum.

I'm Happy :)




Arada sırada farkederdim bunu ama son zamanlarda iyice belirgin olmaya başladı. Hayatım mutluluk taklidi yapmakla geçiyor yahu. Sürekli yüzümde bir "fake" gülümseme, mutluyum abi ben havaları, nasılsın sorusuna iyidir diye cevap vermeler falan. Bu yaşıam kadar böyle devam ettim, "story of my life" dedim ama sonum Eyjafjallajökull gibi olacak diye korkuyorum da kendimde o gücün olmaması tek tesellim. Kendime gelsin: Tool - Terrible Lie

Dippest note: Resim ilk başta "emo" olarak gözükebilir, ama anca bunu bulabildim.



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com