3 Nisan 2010

Böylesi Bulmaz Beni

I've been awake for a while now, you've got me feelin' like a child now. 'Cause every time I see your bubbly face, I get the tinglees in a silly place. It starts in my toes and I crinkle my nose, wherever it goes I always know that you make me smile please stay for a while now, just take your time wherever you go. The rain is fallin' on my window pane but we are hidin' in a safer place, under the covers stayin' safe and warm, you give me feelings that I adore. They start in my toes and I crinkle my nose, wherever it goes I always know that you make me smile please stay for a while now, just take your time wherever you go. What am I gonna say when you make me feel this way? I just, mmm...It starts in my toes makes me crinkle my nose, wherever it goes I always know that you make me smile please stay for a while now, just take your time wherever you go. I've been asleep for a while now, you tucked me in just like a child now. 'Cause every time you hold me in your arms, I'm comfortable enough to feel your warmth. It starts in my soul and I lose all control when you kiss my nose the feelin' shows. 'Cause you make me smile, baby just take your time now, holdin' me tight...Wherever, wherever, where ever you goç...Wherever, wherever, where ever you go...

Pamela - Beni de mi ?

Yıllar sonra görüştüğümüz o ilk gece, ikimiz de bir an durduk kaldık sessizce. Geçmişte buluşamamış ateşli ruhlar "Bir hastalığı var mıdır" gibi korkular. Elinde beliren dolu viski şişesi, konuştuğum dili anlamanın neşesi, "çıplakken de güzel misin"diyen bakışlar, emin olunca gözde beliren ışıltılar. "Senden önce böylesi olmadı dedin" Beni de mi İstanbullu zannettin ? "Tatlım seni çok seviyorum" demek, daha güçlü sandığın maymunu öpmek. Sonumuz olmadı küçük sevgilim, kim olduğumu hiç mi göremedin ? "Evet,evet aşkım" diye bağırmak, karşındakini ele geçirdin sanmak. Bir arkadaşın evinde geçen ilk gece, gözlerinde okuduğum küçük endişe, birkaç hafta sonraki ilk buluşmamız, onlarca kez birbirimize kavuşmamız. "Senin için her şeyi yaparım adamım" "Senin için her şeyi yıkarım kadınım" Gerçek aşkın getirdiği hızlı dürüstlük, bunun sende yarattığı büyük kötülük. "Senden önce böylesi olmadı dedin" Beni de mi İstanbullu zannettin ? "Tatlım seni çok seviyorum" demek, daha güçlü sandığın maymunu öpmek. Sonumuz olmadı küçük sevgilim, kim olduğumu hiç mi göremedin ? "Evet,evet aşkım" diye bağırmak, karşındakini ele geçirdin sanmak.

Espanol !

300 TL verip %60ına gittiğim Tömer'deki İspanyolca kursumdan sonra bu kez 75 TL'ye mütevazi mi mütevazi Eminönü Halk Eğitim'de başlıyorum. Az da olsa temel bilgim olduğundan ilk derslerde herkes alay edebilirim, hatta vize haftama gelen ilk derslere girmeyebilirim de. Yalnız bir sorun var, pazartesi-çarşamba gitmeye tamam dedim ama ben çarşamba günleri okula gitmiyorum ki ameka ! Sırf kurs için otobüs + vapur + tramvay yapmak zorunda kalacağım, ayrıca işe de bir yalan uydurmam lazım, şeytan diyor (ya da melek) bu defa bir değişiklik yap, sahtekarlığı bırak da doğruyu söyle onlara, ama daha kararımı vermedim, tarzım değil sahtekarlık yapmadan duramam.

5-16 Nisan

Hayır bu tarihin !f'imsi festivallerle alakası yok, geleneksel 6. vize festivalimizi kutluyoruz.

3. sınıfa ait olan 6 dersim ve biri ilk, diğeri de ikinci sınıfa ait 2 alttan dersimin serpiştirildiği bu 2 hafta bakalım bu yıl nasıl geçecek. Her zamanki gibi çalışmaya, mümkün olan en geç tarih olan, bugün başladım o da kısa sürdü. Canım FM oynamak istiyor, dışarı çıkmak istiyor, ama vicdanım hayır diyor. Buradan vicdanıam sesleniyorum, madem beni o zevklerden engelliyorsun, bari içime ders çalışma isteği ver ! Son 1,5 saattir sadece duruyorum, tek tesellim 3 sayfa özete denk gelen kısım kadar çalışmış olmam. Aslında yanlış yazdım, tesellim bununla sınırlı değil. Sınıf öğretmeni kıvamındaki hocamız sağolsun konular oldukça basit, birkaç formül ezberleyip, studyguide nimetini de yalayıp yuttuktan sonra 80 almak içten bile değil ! Tabii bunlar intermediate monetary içni geçerli, ondan önce pazartesi günkü turkish foreign policy dersine daha hiç başlamadım. Cimrilikten kitabını da almadım bakalım ne bok yiyeceğim.

Bu konuluk bu kadar sevgili elektronik günlüğüm, pazartesi günü sana turkish foreign policy vizesi hakkındaki görüşlerimi de açıklayacağım.

1 Nisan 2010

Sentetik Sezar

Şarkıyı anlamak için bayağı uğraştık, şimdi de başımıza klibi çıktı

http://www.facebook.com/video/video.php?v=422560958988&ref=mf

Baktığın gün söyle açık mı ?